Infectii ginecologice
infectii ginecologice PDF Imprimare Email
Vineri, 04 Februarie 2011 12:32

Infectia ginecologica este prezenta (din pacate) din ce in ce mai des la fetele care debuteaza practic in viata. Acestea sunt fie corupte fie se complac in situatia acesta. Majoritatea acestora „beneficiaza” de o asemenea problema deoarece refuza categoric sa mearga la medicul ginecolog si prefera sa-si incerce sansa cu „oricine” pentru a se dezvirgina. Putine fete au cunostinte in materia dezvirginarii, sau a contactului propriu-zis. De cele mai multe ori acestea aleg sa faca acest pas deoarece si prietenele lor au facut-o si ele de ce sa nu o faca ? nu ar fi o mare problema aici daca ar exista si protectie de aceeasi cantitate cum exista si determinare in a face lucruri gresite si timpurii.


Bineinteles, infectiile ginecologice sunt cauzate din repetarea contactului sexual cu parteneri care o fac doar pentru a arata bine in fata prietenilor, dar, la fel ca fetele, pana si baietii ajung sa „detina” astfel de probleme. Cu siguranta ca nici acestia nu se duc la medicul urolog pentru depistarea si rezolvarea problemelor. Acestia prefera sa ramana asa deoarece considera ca nu ii deranjaza. Asta este o gresala uriasa daca noi ajungem sa avem idee ca suntem infestati cu anumiti virusi si ii lasam deoparte deoarece consideram ca nu ne afecteaza. Toate la timpul lor, este evident ca nu vom suferi pierderi mari instantaneu ci treptat.


Marea majoritate a adolescentilor fumeaza, consuma alcool chiar si stupefiante. Motivul pentru care o fac este stiut doar de ei, desi, daca ii intrebam de ce au ajuns sa faca asta, acestia vor raspunde simlu si fara perspective acuzand banda de prieteni si familia. Pana la acuzarea familiei si a prietenilor trebuie sa ne acuzam singuri daca am facut un asemena lucru, urmarea fiind o infectie ginecologica. Spre deosebire de familie prietenii ii poti alege. Nu te opreste nimeni din alegerea a ceea ce este bine pentru tine doar daca vrei sa faci alegerea corecta.

Ultima actualizare în Vineri, 04 Februarie 2011 12:44